X=200&V=9_CostaRicamolnskoghngbro1

Tid til å planlegge for en såkalt aktiv ferie!

Hva menes med aktiv ferie?

Tross alt, å være fysisk aktiv under høytider. Eksempler på slike turer er turer som inneholder ulike idrettsaktiviteter, fotturer og trekking og ulike spennende aktiviteter! Så, bør du så snart anledningen byr seg til å gå en søndag ferie og ligge i solen hele dagen og bare være lat? Sist gang da jeg var en slik reise, mens jeg lå der under para sol og svette i varmen plutselig kom jeg på meg selv at jeg drømte om en tur med et lite eventyr! Og da ideen ble født! Bør jeg fortsette å bruke mine feriedager for å komme til en nesten isolert sted og bare gjøre ingenting? Eller ville jeg ta neste mulighet til å velge eventyret?
Uansett, jeg har bestemt meg denne gangen, og planlegger for en tur som vil gi meg følelsen av at jeg lever livet! Jeg ønsker å gå vest! Det er på denne måten at Sentral- og Sør-Amerika, Afrika, Det indiske hav utallige øyer, Asia og Østen tilbyr makeløs opplevelser for de modige og eventyrlystne. Mellom-Amerika og Karibia gir store muligheter for bading, surfing og dykking. Du kan bade i fosser og varme kilder, besøke sommerfugl parker og se etter uvanlige dyr etter mørkets frembrudd. Det er også fantastiske golfbaner og turstier langs med hengebruer i regnskogen tretoppene eller blant vulkaner. Costa Rica fantastiske beliggenhet gjør at du kan bade i både Karibien Atlanterhavet og Stillehavet. Cuba tilbyr turer blant store byer og gammeldagse landsbyer, bading og soling, og fantastiske rytmer. I Sør-Amerika, kan du vandre i regnskogen i Amazonas eller ta en båttur på Amazonaselven. Spaser gjennom et tåkelagte toppene i Andes i Peru og utforske Machu Picchu gamle mysterier. Opplev Argentina mangfoldige klimaer, fra det varme regnskogene i nord med sine fantastiske fosser inn i kjølig Eldsländerna i sør med breer og ishavsklimat. I Ecuador, kan du nyte de solfylte paradis strender på samme dag som du går i regnskogen eller besøke et skianlegg i Andesfjellene. Sør-Amerika har også flere spennende øyer. Du kan ta en båttur rundt Galapagos-øyene med sin unike dyreliv, eller besøke merkelig Påskeøya med sin makeløse kulturminner og rapanui-folk Muai statuer.

Ja, listen er lang, og du kan ikke plukke opp alt under ett og samme tekst! Så jeg takker for meg her og , og ønsker deg en behagelig reise uansett hvor du går! Ha en flott dag! 😉